Stevige laptoptassen

Heeft u eindelijk die prachtige laptop/macbook heeft dan wilt u deze natuurlijk ook beschermen in een stevige laptoptas met een trendy design. De laptoptassen van het merk Sleevy geven de juiste bescherming aan uw waardevolle laptop/Macbook en zijn ook nog eens ontzettend populair vanwege de prachtige designs. Bij Sleevy heeft u keuze uit vele designs, diverse modellen en inch-maat laptoptassen.

De laptoptassen bevatten de meest uiteenlopende designs, zodat er voor iedereen wel een gewenst design op voorraad is om uit te kiezen. Zit uw design er niet bij, wij ontvangen altijd graag suggesties om het Sleevy assortiment op het gebied van designs uit te breiden. Natuurlijk kunnen de niet-voorradige designs ook nabesteld worden. Wij raden aan om uw laptop altijd even op te meten aangezien elke laptop een eigen afmeting heeft. Laptopfabrikanten bepalen voor elk laptopmodel de afmetingen door middel van het gekozen omhulsel/kast dat om het scherm zit. Hierdoor kan het incidenteel voorkomen dat een laptop beter past in een kleinere- of grotere laptoptas van Sleevy.

Keuze uit vele modellen laptoptassen

Messenger tassen
Laptop schoudertassen

Laptoptas 15,6″ / schoudertas met zebra design is een stevige kwaliteitstas en comfortabel in gebruik als laptoptas, schooltas, werktas en reistas. De gehele tas is van stevig canvas materiaal en bevat een zachte foam laag, waardoor deze schoudertas stevig en beschermend tegelijk is. De laptoptas opent- en sluit u door middel van een ritssluiting. Het design is zowel op de voorzijde als achterzijde van deze moderne laptoptas 15,6″ / schoudertas.

Laptoptas combinatie met een leuke laptop sleeve

Natuurlijk kunt u ook de laptoptas combineren met een leuke laptop sleeve, hierdoor heeft u hetzelfde prachtige design op zowel uw laptoptas als laptop sleeve. Waar haalt u dan zo’n prachtige laptop sleeve, natuurlijk bij laptopsleeveshop.nl.

14 inch laptop sleeve